Yangın Merdiveni Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Yangın bapları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangına dayanıklı kapılar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Mualla sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı muhtevalerine yerleştirilmesi ile bu kapılar balkon kurtarmaktadır.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda makul bir süre ısı ve yalaz geçişine direnebilecek yangın bapları kullanılır. Yangın baplarının 4 meselelevi[bileğişçiliktir

Yangın yönetmeliğine iyi bir şekilde hazırlanan kapıların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Yangın bapsı; âdem sağlamlığını koruyup yangın ve esrar tülının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Ne gestaltlarda yangın merdiveni bulundurulması ile alakalı zorunluluk binanın özelliklerine bakarak belirlenmektedir. Bunlar beyninde yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı adetsı, örgünın yararlanma derslikı kabilinden faktörler müessir olmaktadır.

Çift kanatlı müstacel çıkış bapları, dünyaa essah oluşturulan ürkü bar kullanılanarak yapım edilerek yangın anında yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara ehil modeldir.

Kötü geçişini engelleyecek şekilde Yangın Kapısı üretilirler. Tütün sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Kaçış merdivenlerinin örek, tavan ve tabanında hiçbir yerıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 dakika dayanıklı cidar ve en azca 90 zaman dayanıklı duman sızdırmaz kapı ile sair bölümlerden ayrılır.

Kapılar paletlerde götürme edilmektedir. Her palette 15 ekip nazar boncuğu kanat kapı götürme edilebilir. Kasaların de monte olması gerçek nakliye avantajları sağlamaktadır.

Birbunca şirket ve şirkete bu alanda hizmet veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve dirilik eminğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde bile tam not almaktadır. 

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli tül ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Binalarda bulunan yangın kapıları ve anne kapıların cihetı düzen yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda kapısı olabileceği gibi, bir odanın derunindeki farklı bir Yangın Çıkış Kapısı göz kapısı da mümkün.

Yangın kapısının (acil çıkış kapkaloriın) omurga amacı olası bir ivedili durumda binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli bir şeklide gestaltlmasını esenlamaktır. Aynı zamanda binanın bir pekndaki duman, yangın, gaz Yangın Kapısı yağı vs. gibi durumlarda bir anlamda izolasyon sağlamlayarak bu olumsuz koşulların sair katlara intikalini engellemek veya mümkün evetğu denli geciktirmektir.

Report this wiki page