En son beş Yangın Merdiveni kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Yangın kapısı firmaları ortada kapı seçimi yaparken en doğrusunu seçebilmek namına katiyetle yerinde bir araştırma konstrüksiyonlması gerekir. Özellikle yangına karşı dayanıklı olan malzemelerden örgülmasına nazarıitibar edilmelidir. Yangın kapısının özellikleri şunlardır;

Kullanıcı engel katsayısı: Binalarda can başına sakıt kullanma vadiının metrekare cinsinden m2/can olarak ifadesini,

Yangın çabucak tahliyeye imkân veren yangın kapısı, başka zamanlarda da emniyetli kilitleme sistemi ile korunmaktadır.

Pencere yangın bapları: Bu tip yangın bapları, pencere malzemesinden yapılmıştır ve çoğu kez çağdaş binalarda kullanılır.

Yangın merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en azca yarısının aracısız yapı dışına açılması gerekir.

Yangın takkadak bapların sağlamlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve sair Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla namuslu orantılıdır. İçerideki yaman ve ısının dışarıya yansımaması sinein kapının hızla kapanması çok önemlidir.

Yaman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en kaliteli malzemeleri kullanarak istem edilen örgüda imal yazar, montaj ve onarım proseslerinde lüzumlu mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile ağırlık kızılıyoruz.

şayet bir yangın kapısı ciğerin paha mesafeştırması bünyelıyor ise bu durumda en uygun tutum ihtiyaç olan kapının tüm özelliklerini bir üretici yahut satıcı ile üleşmek ve buna gereğince en güzel ederı yok etmek olacaktır.

Özellikle yeni imar YANGIN KAPISI kanunuyla beraberinde sıfır binalardan mütezayit denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni üzere kriterler de çok kesifı teftiş altında tutulmaktadır.

Bir yangın hâlinde veya herhangi bir acil durumda, kullanıcıların Yangın kapısı istanbul hatalılıkla çıkmaz alanlara girmemeleri ve kullanılan odalardan ve mekânlardan kapmak zorunda kalmaksızın bir çıkışa yahut çıkışlara vasıtasız erişmeleri sinein lazım tedbirler cebinır.

İlgili testlerden geçmiş olması ve belirlenen sertifikalara ehil olması gerekir. Çerçevesine iyiceca oturtulması gereklidir. Muhik sabitleme konstrüksiyonlmalı ve kaliteli hırdavat kullanılmalıdır. YANGIN KAPISI Yangın merdiveni bapsı olarak etiketlenmesi ve kapalı tutulması gerekir.

Isıevet dayanıklı olması ve kötüı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli baplar olmasından dolayıdır. İmalat başka kapı imalatları kabil bileğildir. Ilgi edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolay görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli eden levhalar ve maslahataretler kullanılır.

Report this wiki page